De inschrijvingen voor bedrijven voor de aankomende 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in 2023 zijn gesloten.

Mocht u als bedrijf vragen hebben, stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected]

 

Over de Bouwkunde Bedrijvendagen

*To view the website in English, please use the language switcher at the top right of this page*

Welkom op de bedrijven pagina op de website van Bouwkunde Bedrijvendagen. Om naar de studenten pagina te gaan, klik rechtsboven op het knopje ‘Studenten’.

De 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen vond plaats van 3 t/m 11 oktober 2023!

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door studenten van de faculteit bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Hoewel het evenement voornamelijk georganiseerd is voor zowel Nederlandse als internationale bouwkundestudenten aan de TU/e, zijn ook bouwkundestudenten van ander universiteiten en ook hbo-instellingen van harte welkom.

Het evenement kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid en informele karakter waardoor het eenvoudiger wordt om direct contact te leggen met zowel bachelor- als masterstudenten. Daarnaast vertegenwoordigen de bouwkundestudenten (aan de TU/e) een breed scala aan masterrichtingen, variërend van architectuur en bouwtechniek tot vastgoed en bouwfysica, wat ook de benodigde diversiteit geeft aan het evenement.

De Bouwkunde Bedrijvendagen biedt u als bedrijf de uitgelezen mogelijkheid om jong, ambitieus en hoogopgeleid personeel te werven. Om dit zo goed mogelijk tot stand te brengen bestaat het evenement uit meerdere activiteiten, verspreid over meerdere dagen. Voor de 23e editie in 2023 is gekozen voor de volgende activiteiten:

  • Profileer uw bedrijf aan alle bouwkundestudenten en creëer nieuwe netwerken tijdens de Career Market (bedrijvenmarkt).
  • Ontdekt talenten in 1-op-1 gesprekken met door u geselecteerde studenten tijdens de 1-op-1 Interviews.
  • Leer de studenten op een informele manier kennen onder het genot van een 3-gangen menu tijdens het Company Dinner.

Scroll naar beneden om meer te weten te komen over alle activiteiten van de 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen. Bekijk ook onderstaande slider met foto’s voor een impressie van de 23e editie of bekijk hier de aftermovie van de 22e editie. Voor meer informatie, download en bekijk dan de brochure voor bedrijven: Brochure Bedrijven 2023 – Nederlands

Programma 2023

12:30 – 16:00
Bedrijven Markt

8:45 – 12:30
1-op-1 Interviews

18:00 – 22:00
Company Dinner

Evenementen

Zie de tiles hier beneden voor meer informatie over alle activiteiten die gepland stonden voor de 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in 2023.

Bedrijvenmarkt

oktober 4, 2023

Het grootste en meest bezochte onderdeel van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de bedrijvenmarkt. Deze zal woensdag 4 oktober 2023 plaatsvinden. De eerste…

Read more about event

1-op-1 Interviews

oktober 4, 2023

Zoals andere jaren bieden wij u ook de mogelijkheid om individueel met studenten te praten. Deze 15 minuten durende gesprekken zullen plaatsvinden…

Read more about event

Company Dinner

oktober 11, 2023

Tijdens het ‘Company Dinner’ krijgen bedrijven en studenten de kans om informeel in contact te komen met elkaar. Het diner zal bestaan…

Read more about event

Sponsoren van de 23e editie

Organisatie 2023

Bouwkunde Bedrijvendagen wordt jaarlijks georganiseerd door een 9-koppig bestuur. Het 22e bestuur organiseerde de 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in oktober 2023.

Fotografie door Maud Staassen Fotografie

Privacyverklaring

Onze privacy verklaring bevat informatie, verklaart persoonsgegevens en het verwerken daarvan, en voor welke doeleinden wij persoonsgegeven verwerken. Het verklaart de rechten van de gebruiken, en welke stappen wij ondernemen om te zorgen dat persoonsgegevens veilig zijn en hoe lang ze worden bewaard.

Download en lees onze volledige privacy verklaring hier.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de website.