De 23e editie van de Bouwkunde Bedrijvendagen vonden plaats van 3 t/m 11 oktober 2023!

We hopen dat jullie genoten hebben van onze evenementen!

 

Bouwkunde Bedrijvendagen

*To view the website in English, please use the language switcher at the top right of this page*

Welkom op de studentenpagina van de website van Bouwkunde Bedrijvendagen! Als u als bedrijf geïnteresseerd bent in wat wij u te bieden hebben, bezoek dan de bedrijvenpagina door rechtsboven op deze pagina de button ‘Bedrijven’ te klikken.

De 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen werd gehouden van 3 t/m 11 oktober in 2023.

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend, meerdaags evenement georganiseerd door studenten van de bouwkunde faculteit aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Tijdens dit evenement kunnen zowel Nederlandse als internationale studenten die bouwkunde aan universiteiten (zowel bachelor als master) en HBO’s studeren op een directe en laagdrempelig wijze contact maken met bedrijven die actief zijn in de bouwsector door deel te nemen aan de verschillende evenementen die worden georganiseerd.

Bouwkunde Bedrijvendagen biedt studenten meer inzicht in hun toekomstige carrièremogelijkheden en maakt het mogelijk om bekend te geraken met het werkveld. In 2023 kon dit aan de hand van de volgende evenementen:

  • Leer bedrijven kennen en breidt je netwerk uit tijdens de Career Market
  • Etaleer je talent aan een mogelijke werkgever tijdens de 1-op-1 Interviews
  • Ontdek hoe bedrijven kijken naar en omgaan met actuele onderwerpen tijdens de Discussie
  • Groei jezelf als persoon tijdens verschillende Masterclasses
  • Ontmoet bedrijven in een informeel gesprek tijdens het Company Dinner

Met andere woorden: ben jij op zoek naar een stageplek, een baan na het afstuderen, of wil jij je oriënteren op de mogelijkheden in de bouwsector en je netwerk uitbreiden? Bezoek dan de aanstaande 24e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen volgend jaar! Zie de foto’s hieronder voor een impressie van de afgelopen evenementen of scroll naar beneden voor meer informatie over de 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in 2023! Als je meer wil weten over de evenementen en de bedrijven van de 23e editie kijk dan eens naar de company guide.

Als je de Kick-Off lezing en/of de lezing van Rijksvastgoedbedrijf van de 22e editie terug wil kijken, klik dan hier om naar ons Youtube kanaal te gaan!

Programma 2023

Alle evenementen die gepland stonden voor de 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in okotber 2023 staan hieronder weergegeven. Klikken op een evenement opent een venster met meer informatie. Tevens kun je onderaan dit venster met een druk op de knop direct inschrijven voor bepaalde evenementen waarvoor een inschrijving vereist is. Meer informatie over de bedrijven die deelnemen aan onze evenementen is gepubliceerd in de Bedrijvengids.

Kick-Off Lezing

oktober 3, 2023

De Bouwkunde Bedrijvendagen gingen van start met de “Kick-Off” op 3 oktober van 12:40 tot 13:20 in de Trappenzaal. Dit evenement begon…

Read more about event

1-op-1 Interviews

oktober 4, 2023

Op woensdag 4 oktober vonden de 1-op-1 interviews plaats van 08:45 tot 12:30. Ben jij op zoek naar een plek om stage…

Read more about event

Bedrijvenmarkt

oktober 4, 2023

Het hoogtepunt en meest bezochte evenement van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de Bedrijvenmarkt. Deze werd gehouden op woensdag 4 oktober van 12:30…

Read more about event

Discussie: Door oorlog verscheurde steden herbouwen

oktober 10, 2023

De oorlog in Oekraïne heeft nog altijd invloed op de mensen die in de steden in het land wonen, maar midden in…

Read more about event

Lunch Lezing

oktober 10, 2023

De tweede lunch lezing van de Bouwkunde Bedrijvendagen vond plaats op 10 oktober van 12:40 tot 13:20 en werd gegeven door Amvest.…

Read more about event

Masterclasses

oktober 11, 2023

De Masterclasses werden op woensdag 11 oktober van 9:00 tot  12:30 door KOW Architecten en Evoke gegeven. De KOW Architecten hadden een…

Read more about event

Company Dinner

oktober 11, 2023

De ‘Company Dinner’ dat werd georganiseerd op 11 oktober van 17:45 tot 22:00 vormde de afsluiter van de 23e editie van Bouwkunde…

Read more about event

Hoofdsponsor

De 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen werd mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor: Koninklijke BAM groep

Koninklijke BAM Groep is een groot bouwbedrijf met werkmaatschappijen die actief zijn in twee business lines: Bouw & Vastgoed en Infra. Het bedrijf bestaat uit twee divisies die respectievelijk gericht zijn op Nederland, het VK en Ierland.

BAM heeft meer dan 20.000 medewerkers die elke dag werken aan de belangrijkste missie van het bedrijf: bouwen aan een duurzame toekomst. Hoe doen ze dat? Door sterk te focussen op decarbonisatie en het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Zo heeft BAM bijvoorbeeld de eerste volledig elektrische wals van 10-12 ton ter wereld gebouwd en in gebruik genomen.

Omdat BAM in verschillende sectoren actief is, bieden ze een breed scala aan projecten waar je mogelijk aan kunt werken. Wat dacht u van de realisatie van een nieuwe pier op Amsterdam Schiphol Airport of een gloednieuwe woontoren in hartje Rotterdam? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten over BAM? Kijk dan op hun website (bamcareers.com).

Sponsoren van de 23e editie

Organisatie

Bouwkunde Bedrijvendagen wordt jaarlijks georganiseerd door een 9-koppig bestuur, verdeeld over 3 commissies met elk 3 leden en hun eigen taken en verantwoordelijkheden:

  • Organisatie, verantwoordelijk voor het opzetten van de evenementen
  • Bedrijvencontact, verantwoordelijk voor de acquisitie van de bedrijven
  • Promotie, verantwoordelijk voor het promoten van de evenementen

Fotografie door Maud Staassen Fotografie

De 23e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in 2023 werd georganiseerd door het 22e bestuur.

Privacy verklaring

Onze privacy verklaring bevat informatie, verklaart persoonsgegevens en het verwerken daarvan, en voor welke doeleinden wij persoonsgegeven verwerken. Het verklaart de rechten van de gebruiken, en welke stappen wij ondernemen om te zorgen dat persoonsgegevens veilig zijn en hoe lang ze worden bewaard.

Download en lees onze volledige privacy verklaring hier.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de website.