De volgende, 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen, wordt gehouden in november 2022!

Bouwkunde Bedrijvendagen

*To view the website in English, please use the language switcher at the top right of this page*

Welkom op de studentenpagina van de website van Bouwkunde Bedrijvendagen! Als u als bedrijf geïnteresseerd bent in wat wij u te bieden hebben, bezoek dan de bedrijvenpagina door rechtsboven op deze pagina de button ‘Bedrijven’ te klikken.

De 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen wordt gehouden van 16 t/m 30 november in 2022.

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend, meerdaags evenement georganiseerd door studenten van de bouwkunde faculteit aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Tijdens dit evenement kunnen zowel Nederlandse and internationale studenten die bouwkunde aan universiteiten (zowel bachelor als master) en HBO’s studeren op een directe en laagdrempelig wijze contact maken met bedrijven die actief zijn in de bouwsector door deel te nemen aan de verschillende evenementen die zullen worden georganiseerd.

Bouwkunde Bedrijvendagen biedt studenten meer inzicht in hun toekomstige carrièremogelijkheden en maakt het mogelijk om bekend te geraken met het werkveld. In 2022 kan dit aan de hand van de volgende evenementen:

  • Groei jezelf als persoon door verschillende masterclasses te volgen gedurende de Kick-Off
  • Leer bedrijven kennen en breidt je netwerk uit tijdens de Career Market
  • Etaleer je talent aan een mogelijke werkgeven tijdens de 1-op-1 Interviews
  • Ontmoet bedrijven in een informeel gesprek tijdens het Company Dinner
  • Ervaar de werkvloer van een bedrijf naar interesse bij het Bedrijvenbezoek

Met andere woorden: ben jij op zoek naar een stageplek, een baan na het afstuderen, of wil jij je oriënteren op de mogelijkheden in de bouwsector en je netwerk uitbreiden? Scroll dan naar beneden voor meer informatie over de evenementen van de 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in 2022!

Programma 2022

Alle evenementen die gepland staan voor de 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in november 2022 staan hieronder weergegeven. Klikken op een evenement opent een venster met meer informatie. Tevens kun je onderaan dit venster met een druk op de knop direct inschrijven voor bepaalde evenementen waarvoor een inschrijving vereist is. Meer informatie over de bedrijven die deelnemen aan onze evenementen is gepubliceerd in de Bedrijvengids. Download de online bedrijvengids voor Bouwkunde Bedrijvendagen 2022 door hier te kikken.

Kick-Off & Masterclasses

november 16, 2022

De ‘Kick-Off’; het officiële begin van de 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen zal plaatsvinden op woensdag 16 november van 12:30 tot 17:15. …

Read more about event

Debat

november 22, 2022

Op dinsdag 22 november zal het debat plaats vinden. Het thema van het debat is “Steden van de Toekomst”. Een aantal interessante…

Read more about event

1-op-1 Interview

november 23, 2022

Op woensdag 23 november zullen de 1-op-1 interviews plaatsvinden van 08:45 tot 12:15. Ben jij op zoek naar een plek om praktische…

Read more about event

Bedrijvenmarkt

november 23, 2022

Het hoogtepunt en meest bezochte evenement van de Bouwkunde Bedrijvendagen is ons eigen bedrijvenmarkt – de Career Market – wordt gehouden op…

Read more about event

Company Dinner

november 30, 2022

De ‘Company Dinner’ dat wordt georganiseerd op  30 november van 18:00 tot 21:00 met een aansluitende borrel achteraf, voor zowel studenten als…

Read more about event

Lezing

november 30, 2022

Op woensdag 30 november zal er een lecture worden gegeven door een nog aangekondigd te worden bedrijf uit de bouwkunde. Zij zullen…

Read more about event

Bedrijvenbezoek

februari 10, 2023

Het laatste evenement van de 22e editie van de BBD is het Bedrijvenbezoek, wat wordt gehouden op vrijdag 10 februari 2023. Dit…

Read more about event

Hoofdsponsor

De 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor: Koninklijke BAM groep

Koninklijke BAM Groep is een groot bouwbedrijf met werkmaatschappijen die actief zijn in twee business lines: Bouw & Vastgoed en Infra. Het bedrijf bestaat uit twee divisies die respectievelijk gericht zijn op Nederland, het VK en Ierland.

BAM heeft meer dan 20.000 medewerkers die elke dag werken aan de belangrijkste missie van het bedrijf: bouwen aan een duurzame toekomst. Hoe doen ze dat? Door sterk te focussen op decarbonisatie en het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Zo heeft BAM bijvoorbeeld de eerste volledig elektrische wals van 10-12 ton ter wereld gebouwd en in gebruik genomen.

Omdat BAM in verschillende sectoren actief is, bieden ze een breed scala aan projecten waar je mogelijk aan kunt werken. Wat dacht u van de realisatie van een nieuwe pier op Amsterdam Schiphol Airport of een gloednieuwe woontoren in hartje Rotterdam? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten over BAM? Kijk dan op hun website (bamcareers.com).

Wil je direct in contact komen met BAM-medewerkers, bezoek dan de evenementen van Bouwkunde Bedrijvendagen! Vind de BAM stand op de Bedrijvenmarkt of meld je aan voor de 1-op-1 Interviews en/of het Company Dinner!

Tot november!

 

Sponsoren van de 22e editie

Organisatie

Bouwkunde Bedrijvendagen wordt jaarlijks georganiseerd door een 9-koppig bestuur, verdeeld over 3 commissies met elk 3 leden en hun eigen taken en verantwoordelijkheden:

  • Organisatie, verantwoordelijk voor het opzetten van de evenementen
  • Bedrijvencontact, verantwoordelijk voor de acquisitie van de bedrijven
  • Promotie, verantwoordelijk voor het promoten van de evenementen

De 22e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen in 2022 wordt georganiseerd door het 21e bestuur.

Privacy verklaring

Onze privacy verklaring bevat informatie, verklaart persoonsgegevens en het verwerken daarvan, en voor welke doeleinden wij persoonsgegeven verwerken. Het verklaart de rechten van de gebruiken, en welke stappen wij ondernemen om te zorgen dat persoonsgegevens veilig zijn en hoe lang ze worden bewaard.

Download en lees onze volledige privacy verklaring hier.