Over de Bouwkunde Bedrijvendagen

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven en vindt plaats op diezelfde universiteit. Tijdens dit evenement kunt u op directe en informele wijze kennis maken met zowel bachelor- als masterstudenten.

Het evenement kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, informele karakter en diversiteit. Daarnaast vertegenwoordigen de TU/e studenten een breed scala aan masterrichtingen variërend van architectuur en bouwtechniek tot vastgoed en bouwfysica.

De Bouwkunde Bedrijvendagen biedt u als bedrijf de uitgelezen kans om jong en hoogopgeleid personeel te werven. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen, in 2019 is gekozen voor de volgende onderdelen:

  • Profileer uw bedrijf aan alle studenten op de universiteit en creëer nieuwe netwerken tijdens de bedrijvenmarkt
  • Ga interactief met studenten aan de slag  en leer hen uw bedrijf kennen tijdens de casus.
  • Leer de studenten op een informele manier kennen onder het genot van een 3-gangen menu tijdens the walking dinner.
  • U kunt 1-op-1 in gesprek met door u geselecteerde studenten tijdens de gespreksrondes
  • Ga het gesprek nog informeler aan met een snack en een drankje tijdens de afsluitende borrel

Bent u na het lezen van deze informatie geïntereseerd in deelname aan de Bouwkunde Bedrijvendagen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.  De inschrijvingen voor de editie van 2019 zijn helaas gesloten, maar wij nemen graag met u contact op voor de editie van 2020!

Bekijk ook onderstaande slider voor foto’s van de 19e editie of bekijk hier de aftermovie.

Bedrijvenmarkt

Hét hoogtepunt van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de bedrijvenmarkt. In 2019 mogen wij maar liefst meer dan 40 bouw gerelateerde bedrijven verwelkomen. Al deze bedrijven toverden vloer 1 van de faculteit Bouwkunde met stands om tot een drukke beurs waar contact leggen met jong talent nog nooit zo makkelijk is geweest.

De bedrijvenmarkt zal op 20 november 2019 plaatsvinden. De aanmeldingen voor de 20e editie zijn gesloten. Deelname aan deze bedrijvenmarkt is mogelijk door middel van het inrichten van je eigen informatiestand. Deze stand is gedurende de middag in het bezit van uw bedrijf.

Houd de website in de gaten voor meer informatie omtrent deelname of neem direct contact op met de organisatie.

Casus

De casus zijn een manier om de studenten uit te dagen in een groep te werken om een probleem op te lossen, terwijl ze door een bedrijf worden begeleid. 

The Walking Dinner

The Walking Dinner nodigt studenten en één vertegenwoordiger van uw bedrijf uit voor een diner waar onder genot van een 3-gangen menu contact kan worden gelegd tussen studenten en uw bedrijf. Na iedere gang wisselden de studenten aan tafel.

Gespreksrondes

Een ander terugkerend evenement is de 1-op-1 gesprekken. Tijdens de gespreksrondes kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met studenten die u zelf selecteert op basis van hun CV. Deze sollicitatierondes zijn hét moment om jong talent voor uw bedrijf te charmeren. Voornamelijk masterstudenten melden zich aan voor de gesprekken om bijvoorbeeld een (afstudeer)stage of een baan te bemachtigen, maar we zien ook steeds vaker dat bachelor studenten interesse hebben in een oriënterend gesprek.

Deelnemende bedrijven 2019

2019 Editie mede mogelijk gemaakt door