Masterclasses

Direct aansluitend op de “Kick-Off” zullen van 13:45 tot  17:15 de Masterclasses plaats vinden. Deze Masterclasses draaien helemaal om jou! Ten eerste is er de mogelijkheid om een CV-en LinkedIn-check te doen, waarbij het ook mogelijk is een professionele profielfoto te laten schieten. Daarnaast zullen er verschillende workshops en masterclasses worden gegeven door Evoke en Career Academy om jezelf op een professionele manier te presenteren, je mindset te laten groeien en je softskills te verbeteren.

Career Academy leert je meer over personal branding. Hoe presenteer je jezelf, wat maakt jou uniek en hoe kun je hiermee de kans vergroten dat anderen je zullen herinneren. Daarnaast vindt er een LinkedIn masterclass plaats, waarin wordt besproken hoe je je profiel kunt optimaliseren en hoe je dit uiteindelijk kunt gebruiken om een ​​stage of baan te vinden. In een van de masterclasses van Evoke leer je al tijdens je studie hoe je bedrijven kunt betrekken. De andere masterclass gaat dieper in op allerlei verschillende onderwerpen om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt, zoals solliciteren, geoptimaliseerd cv-gebruik, salarisonderhandelingen, etc.

Door mee te doen aan de Kick-off zal je beter voorbereid zijn voor zowel de verdere evenementen van Bouwkunde Bedrijvendagen als je toekomstige carrière!

Vanwege beperkte capaciteit zullen de masterclasses in een aantal rondes worden gegeven waarvoor een inschrijving vereist is.

Door deel te nemen aan dit evenement kan je 1 MyFuture-punt verdienen!

De inschrijvingen voor de masterclasses zijn reeds gesloten!