Kick-Off & Masterclasses

De ‘Kick-Off’; het officiële begin van de 21e editie van Bouwkunde Bedrijvendagen zal plaatsvinden op woensdag 23 februari van 10:30 tot 15:30. 

Na de ceremoniële opening en algemene introductie speeches van de voorzitter van het Bouwkunde Bedrijvendagen-bestuur en de decaan van faculteit Bouwkunde aan de TU/e zal er een interessante lezing worden gegeven door een gastspreker van ons hoofdsponsor die de evenementen van dit jaar mogelijk maakt: Turner & Townsend.

Het tweede gedeelte van de Kick-Off draait helemaal om jou! Verschillende workshops en masterclasses zullen worden gegeven door detachteringsbedrijf Voort om jezelf op een professionele manier te presenteren, je mindset te laten groeien en je softskills te verbeteren. Deze masterclasses zullen van pas komen en je een voorsprong geven in je toekomstige carrière.

Tevens zal je CV en LinkedIn profiel worden gecheckt door TU/e Career Academy. Mocht je nog geen CV hebben of wil je het graag verbeteren, klik dan hier om de ideale CV te maken met tips & tricks van TU/e Career Academy. Of volg deze stap-voor-stap instructie video van Voort om je CV te maken!

Vanwege beperkte capaciteit zullen de masterclasses in een aantal rondes worden gegeven waarvoor een inschrijving vereist is. De inschrijvingen voor de masterclasses zijn momenteel geopend en zullen sluiten op 20 februari! Gebruik het knopje helemaal onderaan deze venster om in te schrijven via ons inschrijfportaal.

De masterclasses waarvoor je kan inschrijven zijn:

Masterclasses gegeven door Career Academy:

  • Negotiation, contract & salary: Tijdens deze masterclass leer je meer over het afsluiten van arbeidscontracten, het voeren van salarisonderhandelingen en waar je op moet letten als je deze fase van het sollicitatieproces ingaat.
  • Networking in real life: Tijdens deze masterclass leer je wat je moet doen wanneer je aan het netwerken bent in de echte wereld en hoe je je netwerkgesprekken kunt optimaliseren. Deze vaardigheden kun je onder andere al toepassen tijdens de Career Market.

Masterclasses gegeven door Voort:

  • Application & CV preparation: In deze masterclass leer je de do’s en don’ts bij het opstellen van je CV en/of schrijven van een motivatiebrief voor een baan. De focus zal liggen op hoe je zo’n document begint en verder opbouwt.
  • LinkedIn & networking: In deze masterclass leer je hoe je je LinkedIn account opzet en alle voordelen die het kan hebben voor je carrière. Ontdek hoe je het maximale kan halen uit jouw account.
  • Job interview: Deze masterclass omvat een training over wat je moet (en kan) doen tijdens een sollicitatiegesprek. Je leert onder andere welke vragen je tijdens het gesprek kunt verwachten, hoe je er optimaal op voorbereid kan zijn en waar je op moet letten bij het beantwoorden van die vragen.
  • ‘BOEST’ Careertest: Deze masterclass omvat een uitleg over 4 verschillende persoonlijkheidsprofielen en een loopbaantest om erachter te komen welk profiel het beste bij jou zou kunnen passen. Je komt meer te weten over jouw sterke en zwakke punten en leert welk type functies en bedrijven bij jou passen.