Bedrijvenmarkt

Het hoogtepunt en meest bezochte evenement van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de Bedrijvenmarkt. Deze werd gehouden op woensdag 4 oktober van 12:30 tot 16:00 in Plaza, Vertigo.

De Bedrijvenmarkt is een beurs waar ruim 50 bedrijven uit allerlei sectoren in de bouw aanwezig zullen zijn. Dit is hét moment om kennis te maken met grote namen binnen het werkveld en verschillende bedrijven te leren kennen, je netwerk uit te breiden en al je vragen te stellen aan professionals. Van architectenbureaus en constructie adviesbureaus tot aan vastgoedbedrijven, de Bedrijvenmarkt biedt een ruime diversiteit aan bedrijven die zullen voldoen aan verschillende interesses van studenten.

Niet alleen bedrijven zullen aanwezig zijn; ook alle studieverenigingen zullen er zijn om je te informeren over de bedrijven die passen bij hun vakgebied. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je ook meedoen aan een rondleiding door een van de studieverenigingen. Nadat de markt om 16:00 uur sluit, is iedereen van harte welkom om samen met de bedrijven een drankje te doen op Plaza.

Op de Bedrijvenmarkt is in contact komen met je toekomstige werkgever nog nooit zo makkelijk geweest!

Door deel te nemen aan dit evenement kan je 1 MyFuture-punt verdienen!

Voor de Bedrijvenmarkt is GEEN inschrijving vereist. Loop de markt binnen op Plaza in Vertigo en ontmoet de bedrijven. Zoek de bedrijven stands op en begin met het bouwen van jouw dromen in jouw realiteit!

De deelnemende bedrijven waren: