Lunch Lezing

De tweede lunch lezing van de Bouwkunde Bedrijvendagen vond plaats op 10 oktober van 12:40 tot 13:20 en werd gegeven door Amvest.

Mensen een goed thuis geven: dat is de missie van Amvest. Als een investeringsmanager en ontwikkelaar van huizen en wijken in Nederland heeft Amvest het doel om bij te dragen aan goed functionerende wijken waar mensen lang en gelukkig wonen. Hoe doen ze dat? Door te begrijpen dat ontwikkeling en investering hand in hand gaan. Door te investeren in diverse wijken, door te kiezen voor de toekomst en door de prioriteit te leggen bij kwaliteit.

Amvest Investment Management werkt met ongeveer 20.000 huurwoningen in zowel de vrije als sociale huur sector. Ze vallen onder drie portfolios: de Amvest Residential Core Fund, de Amvest Living & Care Fund afzonderlijke rekeningen. In de komende jaren zal Amvest Development ongeveer 10.000 new woningen realiseren. Dit zijn vooral huurwoningen, maar ze ontwikkelen ook koopwoningen, verzorgingstehuizen en faciliteiten. Amvest is in 1997  opgericht als een samenwerking tussen Aegon en Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PfZW).

Door deel te nemen aan dit evenement kon je 1 MyFuture-punt verdienen!

Voor de lezing van Amvest is GEEN inschrijving vereist!