Debat

Op vrijdag 11 maart zal het debat plaatsvinden in de pauze, van 12:45 tot 13:30, in Trappelzaal in Vertigo¬†met als onderwerp ‘Vision on the housing crisis’:

Verschillende belanghebbenden uit allerlei disciplines in bouw komen bij elkaar om hun zegje te doen in de vorm van een conversatie over de huidige woningcrisis in Nederland. Waardoor zijn wij beland in deze situatie? Hoe hebben wij het tot zo ver laten komen? Hoe gaan we dit oplossen en wat is de ideale aanpak? Is de enige oplossing echt het bijbouwen van meer woningen? – Dit zijn de leidende vragen waarmee de bouw worstelt en elk van de aanwezige belanghebbers zal tijdens het gesprek proberen de vragen te beantwoorden vanuit hun perspectief en rol dat zij spelen.

Tijdens het gesprek zullen architecten, stedenbouwkundigen, ingenieurs en ook de vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig zijn. De verschillende disciplines uit de bouw zullen worden vertegenwoordigd door de volgende bedrijven/instanties:

  • Sweco (B)
  • Brink (U)
  • Gemeente Eindhoven (U)

Alle belanghebbenden moeten ondanks dat zij andere rollen vervullen in de bouw, samen moeten zien te werken om een oplossing te vinden. Het gesprek zal worden geleid door radio presentator Jan Willem Wesselink. Aan het eind, is er de mogelijkheid om elk van de belanghebbenden vragen te stellen over hun aanpak in deze crisis.

Voor het debat is GEEN inschrijving vereist!