Over de Bouwkunde Bedrijvendagen

De 20e editie is verplaatst naar 23 februari t/m 3 maart 2021

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven en vindt plaats op diezelfde universiteit. Tijdens dit evenement kunt u op directe en informele wijze kennis maken met zowel bachelor- als masterstudenten.

Het evenement kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, informele karakter en diversiteit. Daarnaast vertegenwoordigen de TU/e studenten een breed scala aan masterrichtingen variërend van architectuur en bouwtechniek tot vastgoed en bouwfysica.

De Bouwkunde Bedrijvendagen biedt u als bedrijf de uitgelezen kans om jong en hoogopgeleid personeel te werven. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen, in 2021 is gekozen voor de volgende onderdelen:

  • Profileer uw bedrijf aan alle studenten op de universiteit en creëer nieuwe netwerken tijdens de bedrijvenmarkt
  • Ga interactief met studenten aan de slag  en leer hen uw bedrijf kennen tijdens de casus.
  • Leer de studenten op een informele manier kennen onder het genot van een 3-gangen menu tijdens the walking dinner.
  • U kunt 1-op-1 in gesprek met door u geselecteerde studenten tijdens de gespreksrondes
  • Ga het gesprek nog informeler aan met een snack en een drankje tijdens de afsluitende borrel

De inschrijvingen voor de 20e editie zijn gesloten. Mocht u te laat zijn of dit jaar niet kunnen, wij zien u graag op de 21e editie van de Bouwkunde Bedrijvendagen.

Bekijk ook onderstaande slider voor foto’s van de 19e editie of bekijk hier de aftermovie.

Bedrijvenmarkt

Hét hoogtepunt van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de bedrijvenmarkt. In 2019 mochten wij maar liefst meer dan 40 bouw gerelateerde bedrijven verwelkomen. Al deze bedrijven toverden vloer 1 van de faculteit Bouwkunde met stands om tot een drukke beurs waar contact leggen met jong talent nog nooit zo makkelijk is geweest. Mocht u geïnteresseerd zijn om met uw bedrijf hier te staan in 2021, vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

De bedrijvenmarkt zal op 3 Maart 2021 plaatsvinden. De inschrijving voor de 20e editie zijn gesloten. Deelname aan deze bedrijvenmarkt is mogelijk door middel van het inrichten van uw eigen informatiestand. Deze stand is gedurende de middag in het bezit van uw bedrijf.

Casus

De casussen zijn een manier om de studenten uit te dagen in een groep te werken om een probleem op te lossen, terwijl ze door een bedrijf worden begeleid. De faculteit Bouwkunde heeft drie richtingen waarin studenten zich kunnen specialiseren. Omdat ieder student zijn/haar eigen richting heeft, zal er ook voor elke richting een eigen casus gegeven worden.

De casussen zullen gehouden worden op 24 Februari 2021. 

.

1-op-1 gesprekken

Een ander terugkerend evenement is de 1-op-1 gesprekken. Tijdens de gespreksrondes kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met studenten die u zelf selecteert op basis van hun CV. Deze sollicitatierondes zijn hét moment om jong talent voor uw bedrijf te charmeren. Voornamelijk masterstudenten melden zich aan voor de gesprekken om bijvoorbeeld een (afstudeer)stage of een baan te bemachtigen, maar we zien ook steeds vaker dat bachelor studenten interesse hebben in een oriënterend gesprek.

De 1-op-1 gesprekken zullen op 3 Maart 2021 plaatsvinden.

Our partners