1-op-1 Interview

Op woensdagochtend 9 maart zullen de 1-op-1 interviews plaatsvinden van 08:45 tot 12:15.

Ben jij op zoek naar een plek om praktische ervaring op te doen of voor een afstudeerstage, dan is dít jouw moment om een formeler gesprek aan te gaan met twee vertegenwoordigers van een bedrijf waarin je geïnteresseerd bent. Elk interview duurt 15 minuten waarin je jezelf kan presenteren en al je vragen kwijt kan aan bedrijven en ook andersom. Wellicht is dit wel jouw eerste contact met je toekomstige werkgever!

Dit jaar doen er maar liefst 24 bedrijven mee aan de 1-op-1 interviews. Je kan je voor zoveel bedrijven inschrijven als je wil, maar vanwege de beperkte capaciteit en om iedereen een eerlijke kans te geven, zullen bedrijven de studenten uitkiezen en uitnodigen voor een gesprek op basis van het aantal registraties dat zij hebben ontvangen en jouw ingestuurde CV. Het is dan ook aangeraden om je CV te laten checken door TU/e Career Academy alvorens je deze opstuurt naar de bedrijven. Het ‘opsturen’ van je CV doe je door je CV te uploaden in het inschrijfportaal waarin je ook kan inschrijven voor bedrijven met de 1-op-1 interviews.

Mocht je de masterclass ‘CV-maken’ hebben gemist tijdens de Kick-Off of heb jij je CV niet kunnen laten checken door TU/e Career Academy? Dan kun je dit alsnog doen door TU/e Career Academy een mail te sturen! Mocht je nog geen CV hebben of wil je het graag verbeteren, klik dan hier om de ideale CV te maken met tips & tricks van TU/e Career Academy. Of volg deze stap-voor-stap instructie video van Voort om je CV te maken!

De inschrijvingen voor de 1-op-1 interviews zijn momenteel geopend en zullen sluiten op 20 februari! Gebruik het knopje helemaal onderaan deze venster om in te schrijven via ons inschrijfportaal.

Deelnemende bedrijven aan de 1-op-1 interviews: