Over de Bouwkunde Bedrijvendagen

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven en vindt plaats op diezelfde universiteit. Tijdens dit evenement kunt u op directe en informele wijze kennis maken met zowel bachelor- als masterstudenten.

Het evenement kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, informele karakter en diversiteit. Daarnaast vertegenwoordigen de TU/e studenten een breed scala aan masterrichtingen variërend van architectuur en bouwtechniek tot vastgoed en bouwfysica.

De Bouwkunde Bedrijvendagen biedt u als bedrijf de uitgelezen kans om jong en hoogopgeleid personeel te werven. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen:

  • Train de professionele en praktische vaardigheden van studenten tijdens de trainingen
  • Ga interactief met studenten aan de slag op een door u gekozen onderwerp of cases en leer hen uw bedrijf kennen tijdens de workshops.
  • U kunt 1-op-1 in gesprek met door u geselecteerde studenten tijdens de gespreksrondes
  • Profileer uw bedrijf aan alle studenten op de universiteit en creëer nieuwe netwerken tijdens de bedrijvenmarkt
  • Ga het gesprek nog informeler aan met een snack en een drankje tijdens de afsluitende borrel

Hou de website in de gaten voor meer informatie omtrent deelname of neem direct contact op met de organisatie.

Bekijk ook onderstaande slider voor foto’s of bekijk hier de aftermovie van het 2016 event.

Bedrijvenmarkt

Hét hoogtepunt van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de bedrijvenmarkt. Dit jaar mogen wij maar liefst 40 bouw gerelateerde bedrijven verwelkomen. Al deze bedrijven zullen vloer 1 van de faculteit Bouwkunde met stands omtoveren tot een drukke beurs waar contact leggen met jong talent nog nooit zo makkelijk is geweest.

Daarnaast zullen de masterverenigingen van de TU/e met geïnteresseerde studenten bij u aan de stand komen. Hierdoor kunnen studenten zich eerst oriënteren op het aanbod op de bedrijvenmarkt voordat ze dieper met u in gesprek gaan.

Ook dit jaar nodigt Bouwend Nederland alle deelnemende bedrijven van harte uit op de Bouwend Nederland Bedrijvenlunch.

Workshops

Een van de belangrijkste onderdelen van de Bouwkunde Bedrijvendagen zijn de workshops. Tijdens deze workshops kunt u samen met een selecte groep geïnteresseerde studenten aan het werk met een door u gekozen onderwerp. Tijdens de workshops zullen de studenten kennis maken met de praktijk en zullen uw bedrijf zo beter leren kennen. In 2016 zijn actuele onderwerpen zoals BIM en duurzaamheid behandeld, maar ook de ins en outs van spraakmakende projecten kunnen op een interactieve wijze worden gepresenteerd.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Trainingen

Op de trainingsdag zullen verschillende partners en bouwkunde gerelateerde bedrijven naar de TU/e komen om studenten te trainen op hun professionele en praktische vaardigheden. De trainingen dienen ter voorbereiding op de workshops, de gespreksrondes en de bedrijvenmarkt. In 2016 zijn onderwerpen als ‘online profileren’, ‘solliciteren’ en ‘overtuigend presenteren’ aan bod gekomen.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Gespreksrondes

Tijdens de gespreksrondes kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met studenten die u zelf selecteert op basis van hun CV. Deze sollicitatierondes zijn hét moment om jong talent voor uw bedrijf te charmeren. Voornamelijk masterstudenten melden zich aan voor de gesprekken om bijvoorbeeld een (afstudeer)stage of een baan te bemachtigen, maar we zien ook steeds vaker dat bachelor studenten interesse hebben in een oriënterend gesprek.

Deelnemende bedrijven 2017

Deelnemen

Bedankt voor de interesse van uw bedrijf in de Bouwkunde Bedrijvendagen. Door het bereiken van het maximaal aantal aanmeldingen is deelnemen dit jaar niet meer mogelijk. Volgend jaar zal er weer een nieuwe editie plaatsvinden. U kunt uw interesse voor de volgende editie laten blijken door het invullen van onderstaand formulier, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Mede mogelijk gemaakt door