Over de Bouwkunde Bedrijvendagen

Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven en vindt plaats op diezelfde universiteit. Tijdens dit evenement kunt u op directe en informele wijze kennis maken met zowel bachelor- als masterstudenten.

Het evenement kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, informele karakter en diversiteit. Daarnaast vertegenwoordigen de TU/e studenten een breed scala aan masterrichtingen variërend van architectuur en bouwtechniek tot vastgoed en bouwfysica.

De Bouwkunde Bedrijvendagen biedt u als bedrijf de uitgelezen kans om jong en hoogopgeleid personeel te werven. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen:

  • Train de professionele en praktische vaardigheden van studenten tijdens de trainingen
  • Ga interactief met studenten aan de slag op een door u gekozen onderwerp of cases en leer hen uw bedrijf kennen tijdens de workshops.
  • U kunt 1-op-1 in gesprek met door u geselecteerde studenten tijdens de gespreksrondes
  • Profileer uw bedrijf aan alle studenten op de universiteit en creëer nieuwe netwerken tijdens de bedrijvenmarkt
  • Ga het gesprek nog informeler aan met een snack en een drankje tijdens de afsluitende borrel

Hou de website in de gaten voor meer informatie omtrent deelname of neem direct contact op met de organisatie.

Bekijk ook onderstaande slider voor foto’s of bekijk hier de aftermovie van het 2016 event.

Bedrijvenmarkt

Hét hoogtepunt van de Bouwkunde Bedrijvendagen is de bedrijvenmarkt. In 2017 mochten wij maar liefst meer dan 40 bouw gerelateerde bedrijven verwelkomen. Al deze bedrijven toverden vloer 1 van de faculteit Bouwkunde met stands om tot een drukke beurs waar contact leggen met jong talent nog nooit zo makkelijk is geweest.

Binnenkort volgt er meer informatie omtrent de Bouwkunde Bedrijvendagen 2018. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Workshops

Een van de belangrijkste onderdelen van de Bouwkunde Bedrijvendagen zijn de workshops. Tijdens deze workshops kunt u samen met een selecte groep geïnteresseerde studenten aan het werk met een door u gekozen onderwerp. Tijdens de workshops zullen de studenten kennis maken met de praktijk en zullen uw bedrijf zo beter leren kennen. In 2017 hebben wij 11 interessante workshops mogen aanbieden met onder andere actuele onderwerpen zoals BIM, duurzaamheid en de toekomst van de bouw, maar ook de ins en outs van spraakmakende projecten kunnen op een interactieve wijze werden gepresenteerd.

Binnenkort volgt er meer informatie omtrent de Bouwkunde Bedrijvendagen 2018. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Trainingen

Tijdens een training trainen verschillende partners en bouwkunde gerelateerde bedrijven studenten op hun professionele en praktische vaardigheden. De trainingen dienen ter voorbereiding op de workshops, de gespreksrondes en de bedrijvenmarkt. In 2017 zijn onderwerpen als ‘online profileren’, ‘time management’ en ‘personal branding’ aan bod gekomen.

Binnenkort volgt er meer informatie omtrent de Bouwkunde Bedrijvendagen 2018. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Gespreksrondes

Tijdens de gespreksrondes kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met studenten die u zelf selecteert op basis van hun CV. Deze sollicitatierondes zijn hét moment om jong talent voor uw bedrijf te charmeren. Voornamelijk masterstudenten melden zich aan voor de gesprekken om bijvoorbeeld een (afstudeer)stage of een baan te bemachtigen, maar we zien ook steeds vaker dat bachelor studenten interesse hebben in een oriënterend gesprek.

Binnenkort volgt er meer informatie omtrent de Bouwkunde Bedrijvendagen 2018. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Deelnemende bedrijven 2017

Deelnemen

Bedankt voor de interesse van uw bedrijf in de Bouwkunde Bedrijvendagen. Momenteel kunnen wij u helaas nog niet voorzien van informatie omtrent de Bouwkude Bedrijvendagen 2018. Echter kunt u uw interesse voor deze editie laten blijken door op nevenstaande knop te drukken en het formulier in te vullen, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen!

2017 Editie Mede mogelijk gemaakt door